Neděle 5. května 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Hlasujte pro nejkrásnější hasičku roku 2011!

Z dívek, které postoupily do semifinále vybíráte 13 dívek, které postoupí do finále s nejvyšším počtem získaných hlasů. Hlasovat můžete až do 31. srpna 2011 zde na www.misshasicka.cz e-mailem nebo odesláním SMS zprávy nebo na facebooku.

Odesláním SMS zprávy odešlete 10 bodů pro vybranou dívku. Za odeslání SMS účtuje operátor cenu za běžnou SMS zprávu dle tarifu hlasujícího. Počet odeslaných SMS není omezen. SMS zprávu zasíláte na číslo 720 001 073 ve tvaru MISS mezera ČÍSLO DÍVKY pro kterou hlasujete. Např. „MISS 30“ je hlasovací SMS pro dívku č. 30.

Hlasováním zde na http://www.misshasicka.cz/hlasovani.php odešlete 1 bod pro vybranou dívku. Z jedné e-mailové adresy můžete hlasovat jen jednou.

Hlasovat je možné i na facebooku kliknutím na „Líbí se mi“ u fotografie dívky. Z tohoto hlasování bude zvolena MISS Hasička facebook 2011.

Veřejné hlasování bylo na stránkách soutěže www.misshasicka.cz spuštěno již 1. června a poběží celé prázdniny. 31. srpna pak budou známa jména těch dvanácti nejsympatičtějších „hasiček“, které se utkají 15. října ve velkém finále v Top hotelu Praha. Moderátorem finálového galavečera bude Libor Bouček.

Předtím však navštíví Říčany, kde v hotelu Oáza proběhne přípravné soustředění.

Podmínkou k účasti v soutěži bylo nejméně roční členství v některé ze zastřešujících hasičských organizací (např. Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska, Česká asociace hasičských důstojníků aj.) a dosažený věk 17 až 30 let aktuální s datem finálového kola.

Více informací najdete na www.misshasicka.cz

Sdílet
Seriál: MISS hasička