Pátek 19. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Letošní MISS HASIČKA České republiky 2011 už zná své finalistky

Druhý ročník soutěže Miss Hasička České republiky už zná jména všech dvanácti finálových soutěžících. Ve středu 31. srpna dobojovaly semifinalistky o hlasy svých fanoušků, které mohly získat během prázdninových měsíců na stránkách www.misshasicka.cz a facebooku soutěže. Zrodila se tak finální dvanáctka letošních nejkrásnějších hasiček, které se utkají 15. října od 19:00 hodin o titul královny českých hasičských sborů v Top hotelu Praha.

Dívky mají za sebou jarní neveřejné výběrové kolo a poté květnový konkurz v pražském paláci Aventýn, kde odborná porota vybrala celkem dvacet dívek a žen, které postoupily do semifinálového výběru této netradiční souteže. Ihned po vyhlášení výsledku se semifinalistky odebraly do uměleckého fotoateliéru, kde za asistence profesionálního týmu vizážistů a kadeřníků nafotily své prezentační soutežní fotografie, na jejichž základě jim nejen internetoví fanoušci zasílaly do včerejší půlnoci své hlasy, a to konkrétně prostřednictvím SMS zpráv. Postupující dívky byly vybrány na základě součtu hlasování všech sms, fcb a email. hlasů. Od dnešního dne pak startuje nové hlasování, kdy si čtenári periodik zvolí odesláním sms svoji Miss Sympatii a fcb příznivci soutěže pak svou Miss Facebook.

Finalistky souteže MISS HASICKA Ceské republiky 2011:

  • 1 HANA MONSKÁ SDH Závada Moravskoslezský kraj
  • 5 LENKA HORÁKOVÁ SDH Nedašova Lhota Zlínský kraj
  • 6 ALENA GLABAZNOVÁ SDH Slavkov Moravskoslezský kraj
  • 9 VERONIKA BISKUPOVÁ SDH Jindrichov Olomoucký kraj
  • 10 VERONIKA DOČKALOVÁ SDH Postoupky Zlínský kraj
  • 11 TEREZA ŠACHOVÁ SDH Brezové hory Stredoceský kraj
  • 12 JAROSLAVA NOVOTNÁ SDH Nezamyslice Jihomoravský kraj
  • 13 MARCELA HARANTOVÁ SDH Žihobce Plzenský kraj
  • 14 KATERINA MIKULOVÁ SDH Ceperka Pardubický kraj
  • 16 KRISTÝNA ČERNÁ SDH Srubec Jihoceský kraj
  • 18 LENKA ŠKOPKOVÁ SDH Horosedl y Jihoceský kraj
  • 19 IVANA HNILICOVÁ SDH Chraberce Ústecký kraj

Dívka v poradí císlo 13 – náhradnice

  • 20 IVETA KUKLOVÁ SDH Pavlovice Stredoceský kraj

Od 7. do 9. ríjna se pak všechny finalistky setkají na prípravném soustredení ve wellness hotelu Oáza v Rícanech, kde krome nácviku choreografie pro finálový vecer absolvují i hodiny rétoriky, mediální komunikace a pohybové kultury.

Velké finálové klání, které se uskutecní 15. ríjna 2011 od 19:00 hodin v Kongresovém sále Top hotelu Praha, bude již podruhé moderovat Libor Bouček a moderátorka České televize Daniel Písařovicová.

Mezi hlavními hudebními hosty večera se objeví i sedmnáctiletá zázračná kráska Gabriela Gunčíková, ženská vítezka letošní souteže Československé Superstar.

Podmínkou k účasti v souteži bylo nejméne rocní členství v některé ze zastřešujících hasičských organizací (napr. Sdružení hasiču Čech, Moravy a Slezska, Česká asociace hasičských důstojníku aj.) a dosažený vek 17 až 30 let aktuální s datem finálového kola.

Více informací najdete na www.misshasicka.cz.

Organizátorem akce je Sdružení hasiču Čech, Moravy a Slezska ve spolupráci s produkční agenturou Interactivity. Soutež navazuje na tradici předchozích 5. ročníku a v roce 2010 je připravena v novém soutežním konceptu i produkci.

Sdílet
Seriál: MISS hasička