Neděle 28. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Čtyři nejkrásnější hasičky roku nafotily kalendář

Čtyři nejkrásnější hasičky roku společně nafotily kalendář pro rok 2012. Před objektivem předního českého fotografa Jana Tůmy se sešly vítězka soutěže Miss Hasička ČR Ivana Hnilicová z SDH Chraberce, druhá nejkrásnější hasička Veronika Biskupová z SDH Jindřichov, třetí nejhezčí hasička Kateřina Mikulová z SDH Čeperka a čtvrtá nejkrásnější hasička Hana Monská z SDH Závada.

„Naším záměrem nebylo nafotit dívky v hasičských prostorách či s hasičským vybavením, ale ukázat, že i mezi hasičkami jsou nádherné dívky, které by s přehledem mohly bodovat v nejprestižnější soutěži krásy Česká Miss. Jsou to inteligentní a sportovně založené krásky v uniformě.

Cílem rozhodně nebylo nafotit produktový kalendář firem vyrábějící hasičskou techniku, jak můžeme vidět v různých kalendářích, kde jsou dívky obsypány hasičskými pomůckami. Reprezentujeme moderní a sportovně založené dívky, které ukazujeme jako krásné přitažlivé ženy, o jejichž inteligenci a invenci není pochyb,“ prozradil producent soutěže Miss Hasička ČR Ing. Luboš Bojanovský.

Kalendář soutěže Miss Hasička ČR se fotil v první polovině listopadu 2011. Fotilo se v prostorách hotelu Hoffmeister & Spa, a také v ateliéru fotografa Jana Tůmy. Styling měl na starost přední český stylista Stan Steiner, dívky pro focení líčila profesionální maskérka Lucie Tůmová.

„Upřímně mě překvapilo, jak krásné dívky mezi hasičkami jsou. Vítězky mají dokonalou postavu a krásnou tvář. Pokusil jsem se na svých fotografiích ukázat co nejvíce z jejich půvabů. Že bychom dívky fotili v hasičské uniformě jsme zavrhli hned v počátku,“ dodal fotograf kalendáře Jan Tůma.

Kalendář Miss Hasička ČR pro rok 2012 je možné si objednat na e-mailové adrese kalendar@misshasicka.cz za 190,– Kč, včetně DPH.

Sdílet
Seriál: MISS hasička