Pondělí 20. května 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

HLASUJTE: Osudy sexy hasiček a hasičů máte v rukou i vy, zvolíte letošní sympaťáky v soutěžích Miss Hasička a Hasič roku 2013!

Dosud utajované tváře letošních finalistek unikátní soutěže Miss Hasička ČeskoSlovensko a finalistů soutěže Hasič roku spatřily světlo světa 1. července 2013.

HLASUJTE: www.misshasicka.cz – www.hasicroku.com


Právě v první prázdninový den bylo spuštěno oficiální veřejné hlasování o tituly Miss Sympatie Hasička ČeskoSlovensko 2013 a Miss Facebook Hasička ČeskoSlovensko 2013.

Celkem devět dívek z Česka a Slovenska se tak utká o přízeň svých FB a internetových fanoušků, sympatie čtenářů periodik mediálních partnerů soutěže. Právě Vy můžete totiž svým hlasem rozhodnout o nejsympatičtější hasičce pro letošní rok.


Dámy, ani vy nemusíte zahálet a svým hlasem můžete přispět k volbě největšího hasičského sympaťáka, a to zasláním hlasu jednomu ze tří letošních finalistů soutěže Hasiče roku 2013.


Cílem organizátorů je prostřednictvím soutěže zvýšit atraktivitu a povědomí o činnostech SDH v obcích a krajích, hasičském sportu a poukázat na rozsáhlou produktivní hasičskou základnu nejen v České republice. Což se jí podle stále více rostoucí obliby proběhlých ročníků u veřejnosti i médií velmi úspěšně daří.


Finálový galavečer soutěže se uskuteční 11. října 2013 v Praze.


Autorem fotografií soutěžících je známý fotograf celebrit Jan Tůma.

realizační tým soutěže Miss Hasička

Sdílet
Seriál: MISS hasička