Neděle 5. května 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

MISS hasička již zná finalistky, do hlasování se probojovalo devět dívek z České republiky a Slovenska

V sobotu 15. června 2013 proběhl v agentuře JARO MANAGEMENT na Národní

třídě výběr dívek do finále letošního ročníku netradiční soutěže Miss Hasička ČeskoSlovensko 2013.

Castingu se zúčastnilo celkem 20 hasiček, které byly na konci května před vybrány ze stovky zaslaných přihlášek. Porota po hodinách nelehkého hodnocení, během kterých svedly všechny soutěžící ve svých disciplínách velmi vyrovnaný boj, nakonec vybrala 9 nejkrásnějších hasiček.

Ty pak ihned po vyhlášení výsledku nafotili své první soutěžní fotografie se známým fotografem Janem Tůmou. O vítězný titul letošní nejkrásnější československé hasičky se nakonec utká 7 Češek a 2 Slovenky.


Druhý červnový víkend se již od ranních hodin nesl ve znamení semifinálového kola ve formě neveřejného konkurzu do soutěže Miss Hasička ČeskoSlovensko 2013.

Do pražské modelingové agentury JARO MANAGEMENT se již od deváté hodiny ráno sjížděly dívky ze všech koutů České republiky a Slovenska, aby se od 11 hodin utkaly o postup do finálového kola této netradiční soutěže. Konkurzu se zúčastnilo celkem 20 dívek.

Po úvodním přivítání a představení se byly všechny soutěžní adeptky podrobeny zvídavým otázkám poroty a hned poté odhalily své křivky při promenádě v plavkách. Souboj to byl opravdu vyrovnaný, většina dívek se totiž mohla pochlubit sportovní štíhlou postavou, okouzlujícím šarmem i příjemnou kuráží, bystrostí a smyslem pro humor.

Po náročném rozhodování se nakonec porota rozhodla a do finálového kola poslala 9 dívek, z toho 7 Češek a 2 Slovenky. Ihned po vyhlášení výsledků se všechny postupující dívky odebraly do ateliéru, kde se známým fotografem Janem Tůmou nafotily své první soutěžní fotografie.

A právě prostřednictvím těchto uměleckých snímků budou všechny soutěžící představeny již 1. července, kdy se poprvé objeví v kampaních na webových stránkách a FB soutěže, rovněž i v titulech mediálních partnerů soutěže. V tento den se rovněž odstartuje veřejné hlasování o titul Miss Hasička Sympatie ČeskoSlovensko 2013 a Miss Hasička FB ČeskoSlovensko 2013.


Velké finále a slavnostní galavečer soutěže se uskuteční 11. října 2013 v TOP CONGRESS HALL v Top Hotelu Praha, kde se dívky společně se letošními třemi nejsympatičtějšími hasiči utkají o titul Miss Hasička ČeskoSlovensko a HASIČ ROKU 2013. Moderátorem večera je již počtvrté Libor Bouček.


Více informací o soutěži naleznete na www.misshasicka.cz,
na FB soutěže nebo na www.hasicroku.com.


Novým adeptkám fandí i moderátor předchozích třech ročníku Libor Bouček, který je i letos patronem celé soutěže.

Po třech ročnících jsem snad již pochopil, co je to Miss a co je to hasička. Pro každou dívku je to šance vstoupit do zatím nepoznaného světa, neb vítězky se těší velké mediální pozornosti.

Zároveň je to jedna z mála možností, jak upozornit na činnost svého SDH, která je obdivuhodná. Hasičky jsou nejhezčí a je na čase to, holky, znovu dokázat! Těším se na vás děvčata!

uvedl Libor Bouček

Sdílet
Seriál: MISS hasička