Sobota 18. května 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Sexy hasičky si o víkendu podmanily českou pevnost Boyard i svalovce Martina Maxu

Poslední zářijový týden se v novém zábavně-sportovním areálu TEPfaktor u Příbrami konalo předfinálové soustředění soutěže Miss Hasička ČeskoSlovensko a Hasič roku 2013.

Do sportovního areálu, který je inspirován slavnou francouzskou televizní soutěží pevnost Boyard, se sjelo deset nejkrásnějších hasiček z Čech, Moravy a Slovenska, a čtyři nejsympatičtější hasiči, kteří stejně jako dívky postoupili do finálového kola z červnového semifinálového klá­ní.

Na soustředění je kromě náročných pohybových průprav, výuky rétoriky, reklamního focení a intenzivních nácviků choreografie na finálový večer čekalo i adrenalinové dobrodružství v podobě plnění úkolů z 21 tajemných komnat TEPfaktoru. Zde se finalistky společně se svými hasičskými kolegy pokusily překonat nástrahy jednotlivých komnat a pomocí své fyzické zdatnosti a logického úsudku získat všechny indicie ke získání pokladu.

Tajemství českého Boyardu si přijeli vyzkoušet i siláci Martin Maxa a Antonín Beránek a se sličnými finalistkami absolvovali hned několik úkolů. Do soutěže se můžete zapojit i Vy, a to prostřednictvím zaslání hlasu své favoritce či favoritovi.

Již od 1. července totiž probíhá několik hlasování, konkrétně titul Miss Hasička Sympatie ČeskoSlovensko 2013, Miss Hasička Facebook ČeskoSlovensko 2013 a Hasič roku Sympaťák. Hlasovat můžete do 11. října jak na webových stránkách soutěže www.misshasicka.cz a www.hasičroku.com, tak i na Facebooku soutěže, stránkách Deníku, časopisů Katka a Svět ženy, Alarm revue a Požiarnik. Mediálním partnerem je web POŽÁRY.cz.

Sdílet
Seriál: MISS hasička