Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Plymovent: Dezinfekci prostor a odstranění pachu pomocí aktivního kyslíku využijí i hasiči

Vážení hasiči, také si kladete otázku jak efektivně a s co možná nejnižšími náklady dezinfikovat Vaše pracovní prostory, garáže a vozidla?

V současné době je dezinfekce prostorů velice důležitá. Pokud se ve Vaší jednotce, případně objektu, pohybuje osoba s příznaky onemocnění, existuje velmi účinné řešení, jak prostor bezpečně dezinfikovat bez nutnosti použití chemických prostředků.

Ozonové generátory LifeOX

Tyto přístroje jsou na velmi vysoké úrovni, jsou vyráběné v Čechách a mohou se pochlubit jedněmi z nejvyšších hodnot produkce ozonu na trhu. Proto jsou vhodné i pro větší prostory a neomezují se jen na občasné použití jako většina ostatních nabízených produktů.

Disponují digitálním ovládáním včetně časovače spuštění a doby působení ozónu. Podle zkušeností přístroj nevyžaduje žádný servis po mnoho let. Výbojový element má životnost až 9000 hodin.

Výhoda ozonového generátoru je, že pracuje na principu uvolňování ozónu. Ten se dostane díky ventilátoru v zařízení do prostoru celé místnosti a dezinfikuje všechny zasažené povrchy naráz, stoly, kliky, závěsy, spáry atd.

Ozon je nejsilnějším známým ekologickým dezinfekčním prostředkem a oxidačním činidlem. Po ukončení dezinfekčního procesu se aktivní kyslík (ozón) samovolně během několika desítek minut opět rozpadá na kyslík a prostředí je poté čisté a zdravotně nezávadné.

Není tedy již dále nutné zakupovat další dezinfekční prostředky, chemická čistidla atd. Přístroj se jen zapojí do zásuvky.

Další nespornou výhodou je jeho mobilita, doba expozice se nastaví dle velikosti dezinfikovaného prostoru. Stejně dobře tedy vydezinfikujete zásahové vozidlo (cca 20 minut), jako společnou šatnu (cca 2 hodiny).

Mezi velké přednosti patří i odstranění pachů. Víme, jak velice obtížné je kabiny vozidel, materiál a oblečení udržovat po zásahu čisté. Zápach dýmu, zahořených chemických látek, případně výfukových plynů bývá všudypřítomný a velmi těžko se jej zbavujete.

I s tímto Vám ale dokáže pomoci ozonový generátor. Při opakovaném použití, dokáže zbavit zápachu garáž, kabinu vozidla, případně šatnu nebo vybavení.

Průmyslový ozonový generátor Ozon Air V3 máme aktuálně za akční cenu 11 990 Kč včetně DPH, při zakoupení více kusů je cena individuální.

V případě, že chcete ozonový generátor vyzkoušet, je možné si jej u nás zdarma zapůjčit oproti vratné záloze.

V případě požadavku na sanaci budov a objektů po požárech, jsme schopni dodat také průmyslové modely ozonových generátorů pro velké prostory. Sanovat od zápachů není problém prostor o objemu až 2000m3. Pro tato zařízení si vyžádejte individuální cenovou nabídku.

Použití

  • hasičské stanice a zbrojnice
  • garáže
  • dezinfekce vozidel
  • zdravotnická zařízení
  • šatny a tělocvičny
  • společné prostory
  • hotelové pokoje

LifeOX Ozonový generátor nové třídy

  • ničí viry, bakterie, plísně a zápach
  • účinná a rychlá dezinfekce a deodorizace
  • efektivní ničení virů včetně koronavirů způsobujících COVID-19
  • bez použití přídavných chemických látek
  • snadné a intuitivní ovládání a nastavení režimu 24 h / 7 dnů
Sdílet
Seriál: Firma Plymovent