Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Pneumatické koncovky od Plymoventu dokáží odsávat zplodiny z libovolně umístěného výfuku

Dovolte nám představit základní odsávací hadicové systémy Plymovent s pneumatickou koncovkou SBT, díky kterým jsme schopni odsát prakticky libovolně umístěný výfuk na zásahovém vozidle. Tato koncovka se výborně hodí například pro dodávky, osobní terénní automobily a jiné aplikace. Dokáže totiž obsloužit výfuky prakticky všech průměrů, tedy i těch nejmenších.

Jak funguje pneumatická koncovka?

Princip koncovky si lze představit jako měření tlaku u lékaře. Ke koncovce je připojen stlačený vzduch. Jakmile koncovku aplikujete na výfuk, stisknutím tlačítka se koncovka nafoukne a pevně obepne výfuk (jako manžeta tlakoměru).

Tím vzniká prakticky 100% těsné spojení koncovky a výfuku. Díky tomuto systému lze koncovku nasadit i na výfuk hůře přístupný, výfuk pod nárazníkem nebo s různě tvarovaným zakončením.

Při výjezdu vozidla z garáže najede unašeč hadice na tlakový ventil, který z koncovky vzduch bleskurychle vypustí a sevření koncovky a výfuku se tím okamžitě uvolní.

Ovládací tlačítko pneumatické koncovky naleznete na pogumované rukojeti bezpečnostního odpojovacího prvku. Její aplikace na výfuk je tak bezproblémová a velice pohodlná.

Jedná se tak o další plně automatický odsávací systém, který doplňuje již představené portfolio společnosti Plymovent. Pokud Vás naše odsávací systémy zajímají, není nic jednoduššího než zde na stránkách portálu POŽÁRY.cz zadat do vyhledávacího políčka vpravo nahoře „Plymovent“.

Přečtěte siPlymovent: Odsávání výfukových zplodin, hadicové systémy s magnetickou koncovkou SBTM

Okamžitě tak získáte přístup k dalším článkům, které prezentují další systémy a řešení odsávaní. V součastné době nabízíme i nacenění variantních provedení. Pokud máte nabídku na realizaci odsávání výfukových zplodin, kterou součastná krize na trhu neúměrně zdražila, a hasičská stanice je ve výstavbě, případně ji plánujete, obraťte se na nás. Dokážeme pomoci.

Plymovent na aktuální krizi reagoval zdražením v řádu jednotek procent a dále se snaží optimalizovat výrobní postupy tak, aby naše ceny nerostly tak závratným tempem jako vše ostatní. Vnímáme, že zásahy do již hotových rozpočtů jsou často velmi problematické a tak se snažíme naše nabídkové ceny držet na stále stejné, nebo přijatelné hodnotě.

Přečtěte siPlymovent: Odsávání výfukových zplodin v garáži jde zvládnout i bez hadic, pomůže bezobslužná automatická odsávací dráha VSR

Pokud se obáváte, že jsou pro Vás systémy odsávání výfukových plynů nedostupné, vyžádejte si od nás zdarma nezávaznou kalkulaci pro Vaši hasičskou stanici nebo zbrojnici. Pokud řešíte opravu stávající, nebo projekt nové hasičské stanice i v této fázi jsme Vám připraveni zdarma poskytnout konzultaci a pomoct s projektem odsávání výfukových zplodin. Věříme, že jako již mnozí, budete cenou příjemně překvapeni.

Přečtěte siPlymovent nabízí pro svůj systém odsávání zplodin automatické spouštění po nastartování vozidla

Navštívíme Vás přímo na Vaší hasičské stanici, bavit se budeme o konkrétním provedení jak pro Vaše vozidlo, tak pro Váš objekt.

Nezapomínejte, že vystavování vlivu výfukových plynů může znamenat vážné zdravotní riziko. Neexistuje žádná bezpečná úroveň hladiny výfukových plynů, vždy se jedná o rizikový faktor. Prahová mez je tedy vždy nejnižší možná.

Přečtěte siPlymovent: Profesionální odsávání výfukových zplodin z garáží na stanicích i zbrojnicích

V Plymoventu víme, jak nebezpečné je se výfukovým plynům vystavovat, a proto Vám rádi pomůžeme s jejich co možná nejefektivnějším odstraněním.

Komerční prezentace
Sdílet
Seriál: Firma Plymovent