Čtvrtek 25. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Plymovent: Odsávání výfukových zplodin TSA je plnohodnotnou alternativou elektromagnetického odsávacího systému

Vážení hasiči, dovolte nám představit odsávací systém TSA (Truck side adapter). Jedná se o plnohodnotnou alternativu k elektromagne­tickým odsávacím systémům.

Díky systému TSA jsme schopni odsát prakticky libovolně umístěný výfuk na zásahovém vozidle, a to včetně výfuků těžko přístupných, umístěných částečně pod vozidlem, pod nástavbou vozidla, pod nárazníkem nebo na jiném špatně dostupném místě.

TSA se výborně hodí například pro dodávky, osobní terénní automobily, nákladní vozidla s „nepřiznaným“ výfukem a jiné aplikace.

Jak funguje systém TSA?

TSA je jediný automaticky odpojovaný systém v portfoliu odsávání společnosti Plymovent, který ze své podstaty nevyžaduje úpravu výfuku a výfukové koncovky.

Upevnění na vozidlo probíhá pomocí magnetického terčíku, který se umístí na vhodné místo nástavby nebo karoserie vozidla. Koncová část odsávací hadice je flexibilní a dovoluje tvarové přizpůsobení tak, aby odsávací koncovka směřovala přesně na výfuk.

Díky tomu lze docílit odsátí i na první pohled nepřístupného výfuku, nebo výfuku, kde není možné osadit adaptér k magnetické koncovce. K odpojení systému od vozidla poté dojde přesně na hranici garážových vrat, dle nastavení koncového prvku.

Odpojovací element je u systému TSA pneumatický. V případě výpadku proudu tedy nedochází k samovolnému odpojování systému od vozidla, než naběhne nouzový generátor. Tlak v pneumatickém systému hasičské stanice totiž výpadek proudu neovlivní.

Aplikace systému na vozidlo je velice jednoduchá.

Jedná se tak o další plně automatický odsávací systém, který doplňuje již představené portfolio společnosti Plymovent.

Pokud Vás naše odsávací systémy zajímají, není nic jednoduššího, než zde na stránkách portálu POŽÁRY.cz zadat do vyhledávacího políčka vpravo nahoře „Plymovent“, případně se podívat pod článkem na všechny díly seriálu.

Okamžitě tak získáte přístup k dalším článkům, které prezentují ostatní systémy a řešení odsávaní.

Cenová politika Plymovent

V současné době nabízíme i nacenění variantních provedení. Pokud máte nabídku na realizaci odsávání výfukových zplodin, kterou aktuální krize na trhu neúměrně zdražila, a hasičská stanice je ve výstavbě, případně její výstavbu plánujete, obraťte se na nás. Dokážeme pomoci.

Plymovent se snaží na českém trhu držet dlouhodobě původní cenovou politiku. Meziročně vzrostla díky tomu cena produktů v řádu jednotek procent!

Vnímáme, že zásahy do již hotových rozpočtů jsou často velmi problematické a tak se snažíme naše nabídkové ceny držet na stále stejné, nebo přijatelné hodnotě.

Pokud se obáváte, že jsou pro Vás systémy odsávání výfukových plynů nedostupné, vyžádejte si od nás zdarma nezávaznou kalkulaci pro Vaši hasičskou stanici či zbrojnici. Pokud řešíte opravu stávající, nebo projekt nové hasičské stanice i v této fázi jsme Vám připraveni zdarma poskytnout konzultaci a pomoct s projektem odsávání výfukových zplodin.

Odkažte Vaše projektanty na nás, pomůžeme jim. Zajistíte tak správné provedení projektu odsávání výfukových zplodin díky našim zkušenostem z tisíců dalších již provedených aplikací po celém světě.

Vaše vozidla známe a víme, jak je odsát. Věříme, že jako již mnozí, budete i cenou příjemně překvapeni.

Navštívíme Vás přímo na Vaší hasičské stanici, bavit se budeme o konkrétním provedení jak pro Vaše vozidlo, tak pro Váš objekt.

Nezapomínejte, že vystavování vlivu výfukových plynů může znamenat vážné zdravotní riziko. Neexistuje žádná bezpečná úroveň hladiny výfukových plynů, vždy se jedná o rizikový faktor. Prahová mez je tedy vždy nejnižší možná.

V Plymoventu víme, jak nebezpečné je se výfukovým plynům vystavovat, a proto Vám rádi pomůžeme s jejich co možná nejefektivnějším odstraněním.

Kontaktujte nás na vrana@plymovent.cz.

www.plymovent.cz
vrana@plymovent.cz
+420 778 762 259

advertorial
Sdílet
Seriál: Firma Plymovent