Pátek 29. března 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Společnost Plymovent umí hasičům dodat i repasované odsávací dráhy, cena odsávání je pak znatelně nižší

Vážení zákazníci v této nelehké době pro Vás máme několik povzbuzujících zpráv a možností, jak ušetřit na odsávání výfukových zplodin.

Celá ekonomika se v současné době potýká se značnou inflací. Rádi bychom Vás informovali, že společnost Plymovent – jako jedna z mála – zdražila v letošním roce pouze o jednotky procent.

Pokud tedy řešíte svůj projekt odsávání a Vaše náklady neúměrně stoupají, obraťte se na nás. Dokážeme přepracovat Vaši konkurenční nabídku a překvapit Vás rozumnou cenou.

Uvědomujeme si náročnost realizací hasičských stanic a držíme cenu výrazně pod relevantní konkurencí.

Další možností, kde je možné výrazně snížit náklady, je použití repasovaných odsávacích drah typu VSR.

Dráha VSR je vhodná pro výfuky směřující vertikálně nad vozidlo. Typicky Tatra 815 CAS 32, Tatra Terrno s výfukem modifikovaným vzhůru, Liaz v různých modifikacích a další.

Přečtěte siPlymovent: Odsávání výfukových zplodin v garáži jde zvládnout i bez hadic, pomůže bezobslužná automatická odsávací dráha VSR

Jak můžete vidět na videu, dráhu VSR tvoří převážně hliníkový odsávací kanál. Díky spolupráci s Vámi hasiči a možností odkupu několika starších celků VSR dokážeme nabídnout tyto dráhy jako repasované.

Repase v tomto případě znamená výměnu všech gumových prvků, výměnu závěsů a pružin, vyčištění a osazení novou elektronikou.

Jediné, co zůstává původní, je hliníkové tělo kanálu a několik dalších „nezničitelných“ prvků. Nicméně cena repasovaných drah může být až o několik desítek tisíc korun nižší (na jednom stání) než pořízení nového kompletu.

Uvědomujeme si, že tato nabídka je značně množstevně omezená, a tak jsme připraveni poskytnout 30% slevu oproti aktuálnímu ceníku každému, kdo projeví o dráhu VSR zájem a nedostane se na něj repasovaný kus. Tato nabídka je platná do konce ledna 2023.


Pokud se obáváte, že jsou pro Vás systémy odsávání výfukových plynů nedostupné, vyžádejte si od nás zdarma nezávaznou kalkulaci pro Vaši hasičskou stanici nebo zbrojnici.

Pokud řešíte opravu stávající, nebo projekt nové hasičské stanice, i v této fázi jsme Vám připraveni zdarma poskytnout konzultaci a pomoci s projektem odsávání výfukových zplodin. Věříme, že jako již mnozí, budete cenou příjemně překvapeni.

Navštívíme Vás přímo na Vaší hasičské stanici či zbrojnici, bavit se budeme o konkrétním provedení jak pro Vaše vozidlo, tak pro Váš objekt.

Nezapomínejte, že vystavování vlivu výfukových plynů může znamenat vážné zdravotní riziko. Neexistuje žádná bezpečná úroveň hladiny výfukových plynů, vždy se jedná o rizikový faktor. Prahová mez je tedy vždy nejnižší možná.

V Plymoventu víme, jak nebezpečné je se výfukovým plynům vystavovat, a proto Vám rádi pomůžeme s jejich co možná nejefektivnějším odstraněním.

advertorial
www.plymovent.cz
hasici@plymovent.cz
+420 778 762 259
Sdílet
Seriál: Firma Plymovent